Peruntukan Perlindungan Data ME-PAGE

Di ME-PAGE, boleh diakses dari https://me-page.org/, salah satu keutamaan utama kami ialah privasi pelawat kami. Dokumen Dasar Privasi ini mengandungi jenis maklumat yang dikumpulkan dan direkodkan oleh ME-PAGE dan bagaimana kami menggunakannya.

Jika anda mempunyai soalan tambahan atau memerlukan lebih banyak maklumat mengenai dasar privasi kami, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami.

Dasar privasi ini hanya terpakai kepada aktiviti dalam talian kami dan sah untuk pelawat ke laman web kami berkenaan dengan maklumat yang mereka kongsi dan/atau dikumpulkan di ME-PAGE. Dasar ini tidak terpakai kepada sebarang maklumat yang dikumpulkan di luar talian atau melalui saluran selain daripada laman web ini.

Persetujuan

Dengan menggunakan Laman Web kami, anda dengan ini bersetuju dengan Dasar Privasi kami dan bersetuju dengan syaratnya. Untuk terma dan syarat kami, sila layari Terms and Conditions

Maklumat yang kami kumpulkan

Maklumat peribadi yang anda diminta untuk memberi, dan sebab-sebab mengapa anda diminta untuk memberikannya, akan dijelaskan kepada anda pada ketika kami meminta anda memberikan maklumat peribadi anda.

Apabila anda mendaftarkan akaun, kami mungkin meminta maklumat hubungan anda, termasuk (tetapi tidak terhad kepada) alamat e-mel dan kata laluan.

Jika anda menghubungi kami secara langsung, kami mungkin menerima maklumat tambahan mengenai anda seperti nama anda, alamat e -mel, nombor telefon, kandungan mesej dan/atau lampiran yang boleh anda hantar kepada kami, dan sebarang maklumat lain yang boleh anda pilih untuk disediakan.

Apabila akaun anda termasuk langganan, kami mengumpul tetapi tidak menyimpan nombor kad kredit anda. Apabila anda memasukkan nombor kad kredit anda, ia dihantar terus ke Stripe, pemproses pembayaran pihak ketiga kami, dan memintas pangkalan data kami sepenuhnya. Anda bersetuju bahawa pemproses pembayaran pihak ketiga kami boleh mengumpulkan dan menyimpan alamat pengebilan dan maklumat kad kredit anda bagi pihak kami dan kami boleh menukar pemproses pembayaran kami pada bila -bila masa untuk apa -apa sebab.

ME-PAGE akan mengumpul dan menyimpan alamat pengebilan anda. Nombor kad kredit penuh tidak dapat dilihat oleh pekerja atau kontraktor saya-halaman, dan kami tidak akan mengubah suai nombor kad kredit atau alamat pengebilan anda dalam apa jua keadaan. Kami mematuhi semua kawalan yang diperlukan untuk mengendalikan data pemegang kad mengikut piawaian pematuhan Industri Kad Pembayaran (PCI). Anda bersetuju bahawa pemproses pembayaran pihak ketiga kami boleh mengumpul dan menyimpan alamat pengebilan dan maklumat kad kredit anda bagi pihak kami. Kami hanya menggunakan pihak ketiga yang menyediakan jaminan yang mencukupi untuk melaksanakan langkah -langkah teknikal dan organisasi yang sesuai.

Kami juga mengumpul sebarang mesej yang anda hantar melalui Perkhidmatan dan boleh mengumpul maklumat yang anda berikan dalam Kandungan Pengguna yang anda hantar ke Perkhidmatan (seperti teks dan foto yang anda muat naik untuk digunakan di halaman pendaratan anda). Kami menggunakan maklumat ini untuk mengendalikan, menyelenggara, dan menyediakan ciri -ciri dan fungsi Perkhidmatan kepada anda, untuk sesuai dengan anda, dan menangani sebarang isu yang anda raih mengenai Perkhidmatan.

Sebarang maklumat atau kandungan yang anda secara sukarela mendedahkan untuk menghantar kepada Perkhidmatan, seperti Kandungan Pengguna Awam, tersedia untuk dibaca, dikumpulkan, dan digunakan oleh orang ramai. Apabila anda menetapkan profil anda kepada orang ramai atau membuat kandungan pengguna awam, maklumat anda tersedia secara umum di seluruh dunia, dicari oleh pengguna lain, dan boleh diindeks oleh enjin carian. Jika anda atau ME-PAGE mengeluarkan maklumat yang anda hantar ke perkhidmatan, salinan tetap boleh dilihat di halaman cache dan diarkibkan perkhidmatan, atau jika pengguna lain telah menyalin atau menyimpan maklumat tersebut.

Anda boleh berkongsi halaman pendaratan ME-PAGE anda dengan akaun media sosial anda, termasuk LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, dan Tumblr. Anda harus memastikan bahawa anda membiasakan diri dengan dasar privasi setiap perkhidmatan ini dan sebarang tetapan privasi yang mungkin dikenakan ke halaman pendaratan yang anda pilih untuk berkongsi pada akaun tersebut.

Bagaimana Kami Menggunakan Maklumat Anda

Kami menggunakan maklumat yang kami kumpulkan dalam pelbagai cara, termasuk:

  • menyediakan, mengendalikan, dan menyelenggara laman web kami;
  • memperbaiki, memperibadikan, dan mengembangkan laman web kami;
  • memahami dan menganalisis bagaimana anda menggunakan laman web kami;
  • membangunkan produk, perkhidmatan, ciri, dan fungsi baru;
  • berkomunikasi dengan anda, sama ada secara langsung atau melalui salah satu rakan kongsi kami, termasuk untuk perkhidmatan pelanggan, untuk memberi anda kemas kini dan maklumat lain yang berkaitan dengan Laman Web, dan untuk tujuan pemasaran dan promosi;
  • menghantar e-mel kepada anda;
  • cari dan Cegah Penipuan.

Fail log

ME-PAGE mengikuti prosedur standard menggunakan fail log. Fail -fail ini log pelawat apabila mereka melawat laman web. Semua syarikat hosting melakukan ini sebagai sebahagian daripada analisis perkhidmatan hosting. Maklumat yang dikumpulkan oleh fail log termasuk alamat Protokol Internet (IP), jenis penyemak imbas, Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP), setem tarikh dan masa, merujuk/keluar halaman, dan mungkin bilangan klik. Ini tidak dikaitkan dengan sebarang maklumat yang boleh dikenalpasti secara peribadi. Tujuan maklumat ini adalah untuk menganalisis trend, mentadbir tapak, menjejaki pergerakan pengguna di laman web, dan mengumpulkan maklumat demografi.

Fail cookie

Seperti mana-mana laman web lain, ME-PAGE menggunakan 'cookies'. Kuki ini digunakan untuk menyimpan maklumat termasuk keutamaan pelawat, dan halaman di laman web yang dikunjungi atau dikunjungi oleh pelawat. Maklumat ini digunakan untuk mengoptimumkan pengalaman pengguna dengan menyesuaikan kandungan laman web kami berdasarkan jenis pelayar pelawat dan/atau maklumat lain.

Google DoubleClick Dart Cookie

Google adalah salah satu vendor pihak ketiga di laman web kami. Ia juga menggunakan cookies, yang dikenali sebagai cookies dart, untuk menyampaikan iklan ke pelawat laman web kami berdasarkan lawatan mereka ke laman web lain di Internet. Walau bagaimanapun, pelawat boleh memilih untuk menolak penggunaan kuki dart dengan melawat dasar privasi rangkaian Google AD dan kandungan di URL berikut – Google DART Cookie

Rakan pengiklanan kami

Google adalah rakan pengiklanan ME-PAGE. Ia boleh menggunakan kuki dan suar web di laman web kami. Google mempunyai dasar privasi sendiri untuk dasarnya mengenai data pengguna. Anda boleh membaca Dasar Privasi Google di URL berikut - Google Privacy Policy

Dasar Privasi Pihak Ketiga

Dasar Privasi ME-PAGE tidak terpakai kepada pengiklan atau laman web lain. Oleh itu, kami menasihati anda untuk berunding dengan dasar privasi masing-masing pelayan iklan pihak ketiga untuk maklumat yang lebih terperinci. Ia mungkin termasuk amalan dan arahan mereka tentang memilih pilihan tertentu.

Anda boleh memilih untuk melumpuhkan kuki melalui pilihan penyemak imbas individu anda. Untuk mengetahui lebih banyak maklumat terperinci mengenai pengurusan cookie dengan pelayar web tertentu, ia boleh didapati di laman web pelayar masing -masing.

Hak Privasi CCPA (jangan menjual maklumat peribadi saya)

Di bawah CCPA, antara hak lain, pengguna California mempunyai hak untuk:

  • meminta agar perniagaan yang mengumpul data peribadi pengguna mendedahkan kategori dan kepingan data peribadi tertentu yang dikumpulkan oleh perniagaan mengenai pengguna;
  • meminta agar perniagaan memadamkan sebarang data peribadi mengenai pengguna yang telah dikumpulkan oleh perniagaan;
  • minta perniagaan yang menjual data peribadi pengguna, tidak menjual data peribadi pengguna.

Jika anda membuat permintaan, kami mempunyai satu bulan untuk memberi respons kepada anda. Sila hubungi kami, jika anda ingin melaksanakan mana -mana hak ini.

Hak Perlindungan Data GDPR

Kami ingin memastikan anda menyedari sepenuhnya semua hak perlindungan data anda. Setiap pengguna berhak mendapat perkara berikut:

  • Hak untuk mengakses - anda mempunyai hak untuk meminta salinan data peribadi anda.
  • Hak untuk membetulkan - anda mempunyai hak untuk meminta kami membetulkan apa -apa maklumat yang anda percayai adalah tidak tepat. Anda juga berhak untuk meminta kami menyelesaikan maklumat yang anda percayai tidak lengkap.
  • Hak untuk memadamkan - anda mempunyai hak untuk meminta kami memadamkan data peribadi anda, dalam keadaan tertentu.
  • Hak untuk menyekat pemprosesan - anda berhak untuk meminta kami menyekat pemprosesan data peribadi anda, dalam keadaan tertentu.
  • Hak untuk membantah pemprosesan - anda berhak untuk membantah pemprosesan data peribadi anda, dalam keadaan tertentu.
  • Hak untuk mudah alih data - anda berhak untuk meminta kami memindahkan data yang telah kami kumpulkan ke organisasi lain, atau terus kepada anda, dalam keadaan tertentu.

Jika anda membuat permintaan, kami mempunyai satu bulan untuk memberi respons kepada anda. Sila hubungi kami, jika anda ingin melaksanakan mana -mana hak ini.

Maklumat kanak-kanak

Satu lagi bahagian keutamaan kami ialah menambah perlindungan untuk kanak -kanak semasa menggunakan Internet. Kami menggalakkan ibu bapa dan penjaga untuk memerhatikan, mengambil bahagian, dan/atau memantau dan membimbing aktiviti dalam talian mereka.

ME-PAGE tidak sengaja mengumpulkan maklumat peribadi yang dapat dikenal pasti dari kanak-kanak di bawah umur 13 tahun. Jika anda berfikir bahawa anak anda memberikan maklumat seperti ini di laman web kami, kami sangat menggalakkan anda menghubungi kami dengan segera dan kami akan melakukan usaha terbaik kami untuk Segera keluarkan maklumat tersebut dari rekod kami.

Perubahan kepada Dasar Privasi ini

ME-PAGE mengekalkan budi bicara untuk meminda atau mengubahsuai Dasar Privasi ini dari semasa ke semasa. Jika kami membuat perubahan material dengan cara kami mengumpul, menggunakan atau mendedahkan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi, kami akan memberitahu anda dengan menyiarkan pengumuman di laman web ME-PAGE atau melalui komunikasi langsung ke akaun ME-PAGE anda.